3 gratis alternativer til streamingtjenester

Gider du ikke at betale penge for at have adgang til underholdning i dit tv, kan det være en god idé at læse med her. For vi kommer nemlig her med et par gode gratis alternativer til de betalte tjenester-

Lån en andens login

For det første kan du jo altid undersøge muligheden for at låne en anden persons login til en tjeneste, hvis du gerne vil have adgang, men du ikke har lyst eller råd til at betale for det selv. Det kan være, at en af dine venner har en bruger på Netflix, som du kan få lov til at låne, eller en i din familie kan give dig et login til Viaplay, så du kan få mulighed for at se film og serier uden at skulle betale for det. Har du ikke mulighed for det, kan du gå videre til næste mulighed.

Youtube

Den næste mulighed er at gøre brug af Youtube. Der er efterhånden så mange gode ting på Youtube, så den platform nemt kan erstatte film og serier fra fx Netflix eller Viaplay. Uanset hvad du har lyst til at se, er der gode muligheder for at finde noget, der er interessant for dig på Youtube. Du kan nemt få mange timer til at gå på Youtube, og der er altid lige en video mere til dig, uanset hvor mange timer du allerede har set. Så gør brug af Youtube. Det er helt gratis for dig at bruge.

DR TV

Sidst, men ikke mindst, kan det også give god mening for dig at hente DR TV ned på din mobil. Her er det nemlig også gratis at se med, og du kan finde både film, serier og masser af tv-programmer på DR TV. Du får adgang til stort set alt aktuelt indhold fra DR, og du kan samtidig også bruge deres live tv, hvis du har lyst til det. Der er masser af gode ting at se inde på DR TV, og du skal ikke være bange for, at det kommer til at koste dig noget. Det er helt gratis.

Find din nye gummi flyverdragt her.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2024 Familie Liv - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress