Vinterstøvler – Hvilke skal jeg vælge?

Vi er i oktober, og kulden er allerede begyndt at komme, og vi skal til at forberede os på at vinteren kommer. Derfor skal både overtøjet, i form af jakker, flyverdragt og sko, til at indkøbes, eller overvejelser om hvad det skal være, er det man skal starte med.

Jeg har 2 piger på hhv. 3 og 6 år. Den største er meget kræsen hvis ikke lige det behager damen i farven, formen eller andet. Den mindste er faktisk ligeglad hvad hun får, hun går ikke så meget op i hvordan de ser ud, men derfor prøver jeg da at behage begges ønsker.

Da de var helt små købte jeg altid ecco vinterstøvler, men de er altså lidt krydret i prisen, men de er til gengæld også alle pengene værd. I dag prioriterer jeg bare lidt anderledes. Jeg vil gerne have 2 par til dem hver.

Begge tøser er vilde med sko og støvler, hvor man bare stikker foden ned i, det er både nemt og praktisk, og ikke mindst hurtigt, når man skal ud på legepladsen. Men hvor finder jeg nogle gode, solide, vandtætte og ikke mindst billige vinterstøvler til børn?

Jeg få krav til støvlen:
– Støvlen skal være vandtæt
– Støvlen skal kunne holde foden varm
– Støvlen skal ikke være med snørebånd, enten velcro eller snørelukning
– Skaften skal være højere end anklen, for at udelukke sne i støvlen

Rubber Duck Vinterstøvler – Snowjoggers PU – Guld
De er super seje og anderledes. Fås også i sølv. Men min mindste datter er hel vild med guld, så jeg ved at hun vil elske disse fine vinterstøvler. Prisen er overkommelig, og lever faktisk op til alle mine krav! De er nemme at hoppe i, og lukkes med velcro. De er i PU som er vandtætte, hvilket er praktisk i vintersjask. Der er fór i, som holder foden varm, og ellers synes jeg bare de er super fede og anderledes når de er i guld, da jeg altid har gået efter neutrale farver, så det kan passe sammen med flyverdragten og jakken.

De kan købes lige HER

 

Rugged Gear – Snowquilt Vinterstøvler

Eller disse høje snow boots. De har et højt skaft så der ikke kommer sne ovenfra og ned, og snøre på så den kan sidde fast på foden. Og kan lukkes af barnet selv, da mine børn ikke har lært at binde snørebånd endnu. Den har et smart quilted look på skaftet, og er vandtætte med tex membran. De lever også op til mine få, men yderst vigtige krav, og prisen er også overkommelig. Lidt under en ecco vinterstøvle, men ellers ser den meget varm og lækker ud. Den er i farven sort, som er neutral og passer til både jakke og flyverdragt, da sort passer til alt.

Den kan købes lige HER

Viking TOTAK GTX Støvle Grå/Pink
Disse støvler er fra mærket Viking, som er et pålideligt mærke, som ligesom ecco, er et godt mærke. Farven er en flot pigefarve med pinke snører, hvilket netop er praktisk, når man ikke kan binde snørebånd. Støvlen har varmt, hvidt fór indvendigt og kan holde foden varm. Samt holde foden tør, da de er vandtættet med goretex membran. Endnu et par, som har mine krav, og som pigerne vil kunne lide. Prisen er dog ret krydret, da de ligger på samme prisniveau som ecco vinterstøvler, men til gengæld er de også pengene værd.
De kan købes HER

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2024 Familie Liv - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress