Hold den næste børnefødselsdag på et pandekagehus

Hvis du leder efter det perfekte sted, at holde din næste børnefødselsdag, har vi et forslag til dig: Pandekagekroen. Vi ved godt, at det måske lyder som et usædvanligt valg, men hør os lige. Med vores store og rummelige spiseområder kan børnene løbe rundt og lege, mens deres forældre hygger sig samtidig! Desuden serverer vi alle slags pandekager og andre favoritter, der helt sikkert vil tilfredsstille enhver sulten, lille mave. Hvis du er interesseret i at holde din egen pandekage-fødselsdag, eller bare gerne vil have flere oplysninger om vores cateringydelser, så giv dem et kald i dag! Pandekagekroen er et pandekagehus i Viborg, hvor fødselaren spiser gratis!

En børnefødselsdag kan man holde på 2 måneder:

  • Holde den hjemme, hvor man selv laver maden, som er den billigste løsning, men også den mest besværlige.
  • Holder den ude, hvor maden bliver serveret, som er den dyre løsning, men også den nemmeste.

Hold børnefødseldagen hjemme

Hvis du gerne vil holde din børnefødselsdag hjemme, så er man nødt til at rydde op og gøre klar med borde og stole til de gæster, der kommer. Det kræver forberedelse, også hvad angår maden. Man skal finde på ideer, og man skal måske være en anelse fraværende, dagen op til festen, hvor man skal finde på mad, som de fleste børn kan lide.

Her kan man lave frikadeller, pølsehorn, pizzasnegle, pizzastykker, kyllingespyd. Dertil tilbehør som gulerodsstave, agurkstave, chips med dip, majs, peberfrugter skåret i skiver eller andet. Pointen er, at det skal gøres forholdsvis simpelt og nemt, så ungerne selv kan vælge, hvad de gerne vil have.

Hold børnefødseldagen ude

Hvis du vælger at holde den ude, såsom hos pandekagekroen. Så behøver man ikke at tænke på, om hovedet er rodet, for der er ikke nogen gæster, der skal hjem til jer. Du skal ikke engang forberede mad. Det eneste du skal gøre er, at du skal vælge det sted, hvor du gerne vil holde børnefødselsdagen.

Alle børn kan lide pandekager, og så er det et oplagt valg at vælge pandekagekroen. Her får børnene serveret pandekager til den helt store guldmedalje. De er fede og luftige og super lækre, og så kan man vælge forskelligt slags fyld. På den måde kan man nyde en god dag uden stress eller jag.

Sæt fødselaren i centrum

Man skal huske, at fødselaren skal have en god oplevelse, og derfor skal man ikke lade stressen gå ud over nogen eller noget. Det betyder, at hvis vejret er dårligt, kan det være nødvendigt at overveje at flytte det hele indendørs, hvis man har planlagt, at det skulle være en havefest. Men det betyder ikke, at det sjove skal stoppe, for man kan også sagtens få en god fødselsdagsfest indendørs.

Gode ideer er, at man først arrangerer en god dato, hvor man som forældre kan have tid til at forberede mad og oprydning, hvis det skal holdes hjemme, hvilket vil være oplagt at holde det en lørdag eller søndag. Hvis man holder den ude, så kan man holde det alle ugens dage, måske hente børnene efter skole, og så køre dem ud på den restaurant, man har bestilt bord hos. 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2024 Familie Liv - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress