Den perfekte familiefest

Skal årets familiefest være ekstra special?

Hvad end du står og skal holde den årlige sommerfest, et fornemt havebryllup, en barnedåb eller blot en fødselsdag, så skal der noget helt særligt til. Noget der underholder børnene så forældrene kan nyde andre voksnes selskab og gerne noget hvor ungerne brænder energi af.

En hoppeborg er løsningen. Hos Superlej udbydes hoppeborge i mange former, størrelser og temaer. Hvad end det skal være et piratskib til strandtemaet eller en giraf til dyreelskeren, så fås det her. Den mindste hoppeborg egner sig til de mindre børn der blot vil hoppe uden for meget virvar, mens de større med rutsjebaner underholder alle aldre – selv voksne må gerne hoppe med.

Hoppeborg, slushice, popcorn og meget meget mere

Vil I gå all in, så tilkøb en popcornsmaskine og slushice maskine til lejen af hoppeborgen. Er der mange børn, så kan flere hoppeborge tilkøbes med rabat i vores pakkeløsninger. Skal der være noget andet end blot hoppeborg, hvorfor så ikke prøve kræfter med øksekast, fodbolddart eller bumperbolde? Hos superlej er mulighederne mange.

Levering og opsætning kan man betale sig fra. Så mens I læner jer tilbage og tager forskud på de kolde drikkevarer, så kommer chaufføren, opsætter hoppeborgen og andet udstyr på anviste pladser og kører igen. Når festen er slut hentes udstyres og pakkes sammen, alt sammen uden I har fået sved på panden.

Vores mest populære hoppeborge har vi flere af, og er din favorit udlejet til anden side, så finder vi sammen en løsning og hvem ved, måske bliver en anden af vores hoppeborge den nye favorit.

Vores multiplay baner kommer med både rutsjebane og forhindringsbaner og vores helt store aktivitetsbane Junglebanen er festens højdepunkt med den 6 meter høje rutsjebane. Med en længde på 18 meter kræver den dog lidt mere plads end baghaven til et rækkehus.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på leje af udstyr.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2024 Familie Liv - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress