Tøj til begravelse / bisættelse

Vi kender alle det at miste, og de fleste af os har prøvet at deltage i en begravelse i Danmark eller bisættelse. Uanset hvad, så er det en forfærdelig situation at stå i, især for de pårørende! Og ikke nok med at man skal tage hensyn til ens makeup, drop mascaraen eller vælg en mascara som er vandfast og en foundation der holder. Men hvad skal man tage på af tøj til begravelse? Her har jeg et par forslag:

Reglen er jo at det skal være sort. Og det skal være sort fordi farven sort symbolisere deprimerende, skræmmende, tristhed, som let falder ind i en begravelse, hvor der skal siges farvel til den man har kær.

Der er denne finde kjole med lange blondeærmer. Kjolen er sort og blonderne er ikke forbudt til en begravelse, men nogle synes også at man kan blive for overdressed. Men denne sorte kjole synes jeg er enkel, men stadig speciel og smuk at se på. Kjolen kan let kombineres med et par stiletter eller høje sandaler. Kjolen kan købes til kun 299,- lige HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kan også være, hvis man er til den lidt mere enkle side, uden blonder, pailletter eller andre udsmykninger, så kan denne kjoler også være et godt valg. Den er simpel i lækkert stretchy jersey materiale og har læg over maven. Den er med 3/4 lange ærmer. Denne fine sorte kjole er koster normalt 995,-, men er på tilbud lige nu til kun 497,50,- og er i en fint lækkert kvalitet. Det er en enkel flot kjole, som også kan bruges efter begravelsen. Den kan købes lige HER.

Eller du er måske slet ikke til kjoler? Mange vælger noget mere afslappende tøj til begravelse, for ikke at bruge sine tanker alt for meget til at tænke over hvordan kjolen nu sidder, hvis man vælger et mere tætsiddende outfit, som de 2 ovenstående modeller.
Der findes flere alternativer, fx buksedragter aka jumpsuits. Find en sort jumpsuit online netop her. Denne fine sorte buksedragt er uden ærmer, men har fine små blondeærmer, elastik i taljen og ellers sidder den rimelig casual og man kan frit bevæge sig uden at den strammer forkerte steder. Den koster kun 359,- og den er sort, som er vigtigt. Du kan købes den lige HER.

 

Og hvis hverken kjoler, tætsiddende eller løstsiddende, ej heller buksedragter er lige dig, men du er mere til forretningslooket? Så kan man også snildt bære et feminint sort jakkesæt som tøj til begravelse. Det virker stilet og afslappende. En sort, eller i hvert fald mørk,  top kan man have på indenunder blazeren. Der kan være en med puder på skulderne, som giver en mere feminin udstråling.

Blazeren kan let kombineres med et par sorte bukser, evt i samme materiale. I hvert fald kan du se denne sorte blazer, som jeg synes er elegant og stilfuld. Den er fra mærket Share og kvaliteten er i orden. Prisen er 400kr lige ud. Den kan købes HER:

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2022 Familie Liv - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress