Nogen gange kan familien ikke fungerer – healing kan være vejen frem

Har du nogensinde hørt om healing? Det kan være en måde at ændre energier på, så du har til formål at skabe bedre og mere positive resultater. Faktisk er det også en måde at psyke sig selv på, så ting kan gå i en anden retning. Det kan være, at man oplever at sidde fast, eller at problemerne vælter ned over familielivet. Når først det går galt, så kan det risikere at blive ved med at gå galt. Det kan blive en ond spiral, der bliver ved og ved med at gå nedad. Det kan være uhyre svært at komme ud af denne spiral, når først man sidder fast i den, og her kan healing være et redskab, der kan hjælpe jer.

Når det ikke fungerer

Der kan være mange årsager til, at det går skævt i familien, og tingene overhovedet ikke fungerer. Det kan være, at der er gået for meget hverdag i livet. I glemmer hinanden, og den ene dag tager den anden, uden at I føler, at I lever. I har fokus på hver jeres arbejde og gøremål, og I mødes yderst sjældent. Og alle ved, at det er vigtigt at huske på hinanden. Det er jo derfor, at man i første omgang fandt sammen – for at være sammen. For at nyde hinandens selskab, og for at kunne nyde livet i et harmonisk samspil. Faktisk kan man altid pege på sig selv i disse situationer. For man kan- eller skal aldrig forlange noget af den anden. Man bør ikke forvente, at ens partner løser alle problemerne. Hvis du lever hver dag og føler, at der er noget galt, så er det også dit eget ansvar at forsøge at ændre dette. Din healer kan se og opløse dine blokeringer. Det er en oplagt måde at få hjælp til netop at ændre det hos sig selv, så man kan bidrage med positiv energi i forholdet igen. Vi risikerer nemlig at blokere os selv, når vi lever i et forhold og irriterer også over nogle ting. Det går os på, og når vi ikke siger ting højt, skaber vi blokeringer, der kan være meget destruktive og altødelæggende for et forhold.

Få hjælp via clairvoyance

Nogle gange får du clairvoyante beskeder. Det kan lyde abstrakt, men mange tror på, at der findes energier i universet, som vi også udsender. En clairvoyant kan opfange disse energier og hjælpe dig med at fastslå, hvad der muligvis er i vejen. En clairvoyant kan altså hjælpe dig med at få et syn på familielivet, som du ikke selv ser i skyggen af dine blokeringer. Du kan få et nyt syn på, hvad der er i vejen, og her kan du få direkte råd til, hvad du kan- og bør gøre. Udgangspunktet er altså igen dig selv, for det er med dig selv, at du bør arbejde, hvis du ønsker ændringer. At bidrage med den positive energi kan vende tingene til det langt bedre, for hvad man giver, får man typisk også igen. Selvom det kan være svært, så prøv at tænk ud fra dig selv – uanset hvor irriteret du så end måtte være på din partner.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2022 Familie Liv - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress