Husk at finde tid til dig selv

Det hele kan hurtigt gå op i børn, madlavning, arbejde, vasketøj osv. osv. Og du skal jo også lige huske at være den perfekte kæreste, den perfekte veninde, den perfekte mor osv. Osv. Men du kan faktisk ikke være noget for andre uden også at passe på dig selv, og derfor er det strengt nødvendigt at du også husker at finde tid til dig selv ind imellem.  

Om det er at læse en ny bog eller hvad du nu har lyst til, det er underordnet. Har du brug for inspiration? Her får du 3 gode ideer.  

Lær at lave negle med gellak startsæt 

Det er sundt for sjælen at du bruger tid på dig selv, men med alt muligt andet så erkender vi at det kan være svært at komme ud af huset. Når Moses ikke kan komme til negleklinikken så må negleklinikken jo komme til Moses. Lær selv at lave dine egne smukke negle med et gellak startsæt 

Det er faktisk ikke særlig svært at bruge et gellak startsæt, og du kan få dem i utrolig mange varianter, så du med dit eget Gel polish sæt kan lave nogle vildt smukke og personlige negle. 

Udover at du får en gevinst ved at se godt ud, så er det faktisk også sundt at lære noget nyt. Det kræver en del kreativ tænkning hvis du vil lave flotte og anderledes negle med dit gel polish sæt, og du kan hele tiden udvide det ved behov, så inden du har set dig om har du måske ligefrem fået en ny hobby, når du køber et gellak startsæt.  

Tag et varmt bad 

Jeps, nogle gange skal der virkelig ikke mere til. Aflever børnene hos noget familie, send partneren i byen, lås døren, sæt noget god musik på og find et glas rødvin. Hæld varmt vand i badekarret, og tænd nogle lækre duft-lys. Sørg efterfølgende for at pleje din krop med en lækker creme. Vi lover at du kommer til at føles som en helt ny kvinde bagefter.  

Gå en tur og nyd det 

Ja, måske har du nogle ekstra kg. efter fødslen, og hvad så? Drop slankekuren og den opslidende løbetur lige nu. Giv slip på tankerne og gå en tur bare for at gå en tur. 

Ikke noget med at tælle skridt, eller holde et bestemt tempo. Gå en tur hvor du lægger mærke til vejret, solen eller regnen mod din hud, lydende, duftende. Det er som balsam for sjælen at bevæge sig i et stille og roligt tempo i naturen.  

Keep it simple 

Du ved sikkert godt at du har brug for tid til dig selv, og at du også bør tage dig af dig, men du syntes ikke du har en masse tid eller nogle remedier eller pengene til det. Stop! Du har allerede overtænkt det. 

Nøglen til selvforkælelse ligger nemlig ikke i en masse tid eller penge, den ligger faktisk i at holde det simpelt, gøre små bitte ting på daglig basis, så du aldrig løber helt tør for energi. 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2022 Familie Liv - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress