Hvor finder jeg de perfekte festkjoler til børn?

Nu er det sådan at jeg har to døtre på hhv. 3 og snart 6 år. I sær den ældste er helt tosset med festkjoler til børn og vil stort set ikke gå i andet end kjole og leggings eller strømpebukser. Så når man ikke er helt skarp til at sy selv, så må man ty til butikkerne for at finde en kjole hun kan lide. For hun er desværre også kræsen!

Det skal være de rigtige farver, der skal helst være print på, og den må gerne strutte lidt, så den får lidt prinsesse-look. Så jeg er på jagt efter billige festkjoler til børn under 13 år Og jeg har da luret forskellige net-butikker og har fundet et lille udvalg af festkjoler til børn:

MOLO laver generelt nogle rigtig flotte kjoler og som altid har de spændende prints, enten af dyr, ting eller andre interessante motiver, og som regel i farverige nuancer. Og denne Poppies Birds model er en min datter vil blive vild med. Fx er den lyserød, hvilket er total piget. Det sorte bånd i taljen giver kant til kjolen, og underdelen bliver et sprudlende og lettere prinsesse-agtigt. Men det helt specielle ved denne kjole er printet i bunden, som er smukke fuglemotiver.
Dette er en kjole som pigen snildt kan have på i skolen eller til festen i SFOen.
Kjolen kan forhandles lige her.

 

 

En anden ide til en flot og enkel festkjole til børn, især hvis man ikke er til det helt spraglede og farverige, så kunne denne være et oplagt valg.
Den er så fin og elegant, og så er der bare noget over den navy/mørkeblå farve, som giver elegance og udstråler feminisme og stil!

Min datter vil helt sikkert elske denne kjole, på trods af den den er enkelt i designet, så har den stadig et prinsesse-look og hun vil elske den kant i taljen, som er pyntet med små perler. Og er du på jagt efter kjoler til bryllup, kan denne kjole sagtens passe ind, sågar også som en brudepigekjole, fordi den er så elegant. Den kan købes her.

 

 

Og her som en af mine personlige topfavoritter, men som også kradser lidt mere i pengepungen, er denne fine blondekjole fra Rosemunde. Nøj, den er bare fin. Personligt er jeg hel vild med blonder, så det er min datter automatisk også blevet, og hun vil elske denne kjole til skyerne! Det kunne også sagtens være en brudepigekjole eller en kjole som gæst til bryllup.

Den er så fin og elegant at jeg egentlig også synes, at den sagtens kan blive båret i skolen eller til fødselsdage med et par strømpebukser indenunder. Denne kjole vil jeg nok ikke sige går under kategorien, billige festkjoler til børn, men en festkjole det kan man ikke tage fra den. Se prisen og flere billeder her.

 

Og så faldt jeg lige, i samme netbutik, denne smukke prinsessekjole. Den har simpelthen prinsesse-looket, som min datter på 6 år elsker!
Den har en pige farve, guld-detaljer (wauw) og så den tyl nederdel som er giver et sprudlende effekt.

Dette er i hvert fald en ideelt festkjole, og er bestemt en af mine favoritter, og så er den fra mærke Wheat. Måske lidt for festlig til en almindelig fødselsdag, men til et bryllup eller til en disko-dasko fest på skolen, så vil den blive et sikkert hit.
Billige festkjoler til børn finder du masser af lige her, de har et stort udvalg, både enkle festkjoler men også de lidt mere festlige udgaver. Klik her.

 

Der er også et eller andet over denne som er en festkjole til børn under 10år. Den fås i 3 farver, men min datters ynglingsfarve er lilla, så at vælge den i farven lilla, er allerede et plus. Dermed har den et metallic og glimtende skær i materiale, og piger elsker glimmer! Endnu et plus!
Og så har den lange ærmer, hvilket er praktisk, især på den kolde dage, sene aftner, men den har flæser på skuldrene, og det er bare ikke til at stå for!

Se den i alle farverne her, for den er faktisk super sød, og kan også bruges en almindelig hverdag.

 

 

Her var så et lille udvalg af de kjoler jeg har kigget på ifm. Festkjoler til børn. De er altid gode at have og har man piger som jeg, som elsker kjoler, så vil de, uanset priserne, være alle pengene hver. Tit kan man købe billige kjoler, som holder i et halvt år, men disse kjoler er fra anstændige mærker og i god kvalitet.

Jeg har dog ikke lige bestemt mig for hvilken en af kjolerne jeg skal købe til hende, for vi står og skal til en stor fest i næste måned, så jeg tror at jeg må sige ælle bælle… eller nej, jeg tror jeg henter min datter og lader hende vælge, så kan det i hvert fald ikke gå helt galt.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2022 Familie Liv - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress