Få hjælp til din baby og nattesøvn

Hvis det er den første baby, kan det komme som et chok, hvor meget den forstyrrede nattesøvn kan ødelægge. Der er forskellige behov der kommer i spil hos den lille ny, og dette er natten desværre ikke nogen hindring i. Derfor oplever de fleste førstegangsforældre fra det ene øjeblik til det andet at få en meget dårlig nattesøvn. Der er heldigvis gode råd at hente, og herunder kan du læse om nogle af de ting, I kan gøre, for at forbedre jeres nattesøvn – også selvom der er en lille ny i huset.

En automatisk vugge

I kan gøre brug af en smart automatisk vugge, der langsomt lader babyen falder ind i en dyb søvn. Der er timer på, så vuggen ikke kører hele natten, men langsomt holder op med at vugge efter noget tid, når babyen er faldet i søvn. Klik ind og læs mere om de smarte og super flotte vugger.

Højt fokus på døgnrytme

Det er en kendsgerning, at døgnrytmen bliver en helt anden, når først I har fået en baby ind i jeres liv. Derfor skal I også omstille jer – og i højere grad til babyens behov. I skal sørge for den rette mængde aktivitet, opmærksomhed, hvil, mad, drikke og hvad der ellers er. Når I har knækket koden, vil I opleve, at når en helt perfekt dag går op, vil baby også sove hele natten.

Aktivering inden sengetid

Det kan måske hjælpe jer at sørge for at aktivere jeres lille nye baby en smule inden sengetid. Måske det sidste krudt skal brændes af, og så vil overgangen fra vågen til søvn være meget lettere og hurtigere. Med det øgede fokus på døgnrytmen, som nævnt i forrige afsnit, kan I være heldige at have en baby, der har direkte behov for en masse søvn hele natten – og så kan I også få jeres tiltrænge nattesøvn tilbage.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2022 Familie Liv - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress