4 idéer til hvad du kan lave med familien i juleferien

Vil du gerne lave nogle sjove ting med din familie her i juleferien, men har du ikke lige selv nogle gode idéer til, hvad det kan være, kan det være, at vi her kan hjælpe dig lidt på vej.

Læs mere om Garmin golf ur her.

Tag i Tivoli

Du kan blandt andet vælge at bruge en af dagene på at tage i Tivoli med hele familien. Der er altid så utroligt smukt om vinteren, da der virkelig bliver gjort noget ud af pynten og aktiviteterne derinde.

Er det længe siden, at du og familien har været i Tivoli, er det måske nu, du skal vælge at gøre det. Der er nu ikke noget som at gå rundt i Tivoli på en mørk vinteraften og bare nyde alle de smukke lys og den pæne juledekoration, der er lavet af hele parken.

Se julefilm i biografen

Juleferien er jo også en tid, der er kendt for mange nye udgivelser. Der bliver tit sendt mange nye film i biografen i dagene omkring jul, og derfor er det da klart også et oplagt tidspunkt at tage i biografen på. Det kan jo være, at der går en film for hele familien, som I alle kan være med til at se.

Er der en biograf i jeres egen by, er det jo oplagt at gøre brug af den og støtte op om den. Men ellers er der jo nok ikke så langt at køre til den nærmeste biograf.

Bag julekager

Hvis det gerne må være en smule billigere at lave noget sammen, kan det også være, at I skal sætte en dag af til at bage julekager sammen, hvis I ikke har nået det endnu. Det er altid utroligt hyggeligt at bage sammen i julen.

Der er mange forskellige julekager, I kan kaste jer over at bage. Det kan også være, at I hver skal have lov til at vælge en kage eller småkage, som I skal bage på den dag. Så har I alle sammen noget at skulle have sagt, og der er ingen, der bliver skuffede.

Gå lange ture

I julen er der jo som regel også utroligt smukt vejr udendørs. Derfor kan det også være en mulighed for dig og familien at gå en masse lange ture i det skønne vejr. Når der er blå himmel, og solen lige kigger frem et par timer midt på dagen, er det et skønt vejr at bevæge sig udenfor i.

Så længe man bare har varmt nok tøj på, er det virkelig et dejligt vejr at gå tur i, og det er altid hyggeligt at gå ture med hele familien. Og så koster det jo heller ikke noget.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2024 Familie Liv - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress